Supervisie: inhoud en werkwijze

Je kunt bij mij terecht voor supervisie over psychotherapie in het kader van je opleiding tot psychotherapeut, klinisch psycholoog of voor registratie bij een specialistische beroepsvereniging. Bij de supervisie over psychotherapie stuur je voorafgaand je voorbereidingen toe. Voor de supervisie heb ik de sessieverslagen gelezen en me voorbereid op de vragen die je hebt.  Tijdens de supervisies kunnen we met diverse werkvormen aan de slag: opnames bekijken of beluisteren, oefenen in rollenspelen, bespreken van de therapeutische relatie, of het bespreken van de inhoudelijke vragen die je hebt. Als je in het kader van je opleiding supervisie nodig hebt dan kan dat voor registratie bij verschillende beroepsverenigingen.

 

 


Referentiekaders

Afhankelijk van je doelen, behoefte, werkomgeving en  accreditatie voor je eigen beroepsverenigingen kan ik supervisie geven vanuit de volgende referentiekaders: 

- cognitieve gedragstherapie

- schematherapie

- interpersoonlijke psychotherapie

Voor meer informatie over welke beroepsverenigingen ik een erkenning heb als supervisor kun je kijken onder beroepsverenigingen

Voor praktische informatie over kosten en locatie zie het betreffende tabblad.