Contact Informatie

Op dit moment hanteer ik een aanname-stop voor mijn psychotherapieën. Ik heb geen ruimte meer nieuwe behandelingen op te starten binnen een aanvaardbare wachttijd. Voor coaching kunt u contact opnemen om te overleggen welke mogelijkheden er zijn. Mocht u vragen hebben of willen overleggen dan kunt u  contact opnemen via info@inaleeuw.nl, of via onderstaand contactformulier.  Daarnaast wil ik verwijzen naar de privacyverklaring (downloads) en de algemene voorwaarden. 

 

Wanneer u vragen hebt over  wachttijden kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een andere zorgaanbieder in de regio een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen). 

 

Let op: onderstaand contactformulier is niet bedoeld voor privacy-gevoelige informatie. Neem voor het uitwisselen van dergelijke informatie telefonisch contact op of stuur een neutraal email-bericht; ik zal dan contact met u opnemen.


Neem contact op

info@inaleeuw.nl

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.