Referenties: ervaringen van anderen

Leertherapie

"Terugkijkend op de leertherapie, welke op een zeer prettige, betrokken en veilige manier heeft plaatsgevonden, kan ik niet anders zeggen dan dat dit een ervaring is geweest waardoor mijn persoonlijke ontwikkeling meer tot ontplooiing is gekomen. Door inzicht te verkrijgen in mijn eigen kwetsbaarheden, valkuilen, maar zeer zeker ook in mijn mogelijkheden, ga ik met meer zelfvertrouwen en bagage het contact met cliënten en collega's aan". 

Supervisie

"De supervisie bij Ina heb ik als zeer prettig ervaren: een goede mix van doortastend en direct enerzijds, en sensitief en ondersteunend anderzijds. Deze combinatie helpt grenzen verleggen en nieuwe kennis en kunde eigen maken. Op een prettige, veilige wijze en tegelijk met vaart waarbij ook oog is voor flexibiliteit en creativiteit. Een waardevolle ervaring!"

Coaching

Ik leerde welke factoren in mijn leven een rol speelden (...) Door de diepte in te gaan en mezelf bloot te stellen aan onverwerkte zaken in mijn leven lukte het me om op persoonlijk vlak een switch te maken naar wie ik eigenlijk ben van binnen. Nooit eerder voelde ik me zo veilig om mezelf op deze manier open te stellen. Voor mij heeft dit mijn leven een zeer positieve wending gegeven waar ik na jaren nog altijd ontzettend veel profijt van heb. Ik kan het iedereen aanraden!.”

Consultatie

Zowel ik, als een gerenommeerde instelling waar ik zat, liepen met onze hoofden tegen de muur, waardoor het behandeltraject stagneerde. (....)

Ik heb Ina ervaren als een vrouw met zeer veel expertise (...). Ondanks de zware lading die de casus met zich meebracht wits Ina het vertrouwen te winnen en luchtig, maar toch zeer begripvol het gesprek aan te gaan.

Daarnaast is Ina zeer accuraat en spoedig in het beantwoorden van alle vragen en staat zij altijd paraat.